Ilmakuvaus palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille ilmakuvausta stillkuvista valmiisiin mainosvideoihin. Kuvaamme noin 20- 35 minuuttia kerrallaan jonka jälkeen kopteri on tuotava maahan akunvaihtoa varten. Kopterimme kuvaavat tarvittaessa jopa 5.1K resoluutiolla ja still kuvia saamme 12- 20mpix kamerasta riippuen. Kopteri kameran nostamme jopa 120 metrin korkeuteen. Ilmakuvista on paljon apua yrityksen mainonnassa, ilmakuvat auttavat luomaan nykyaikaista ja positiivista imagoa yrityksestä. Pienimällä kalustollamme kuvaamme jopa liiketilat sisältä.
Kiinteistönvälittäjät vauhdittavat kohteen myyntiä oli kyseessä sitten omakotitalo, tontti tai metsäpalsta. Piha- ja ympäristösuunnittelijat voivat käyttää ilmakuvaa suunnitelmiensa pohjana. Rakennustoimistot ja kaavoittajat hyötyvät ilmakuvakartoituksesta, esim. vesikattojen kuvaus tai uuden asuinalueen kartoitus. Tapahtumajärjestäjillet tarjoamme unohtumattomia kuvakulmia.

Kopterilla voidaan suorittaa tarkastuksia teollisuuskohteissa joihin pääsy olisi muuten vaikeaa, esimerkiksi korkean piipun tarkastus. Teolliset tarkastukset hinnoitellaan kohteen vaativuuden mukaan. Mikäli haluaamaanne palvelua ei ole listassa, ottakaa yhteyttä. Yritys sijaitsee Kalajoella ja toimii pääasiassa Pohjoispohjanmaan alueella, tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin.

RC Ilmakuvaus toteuttaa myös yritys- ja tuote-esittelyvideoita avaimet käteen periaatteella. Kopterikuvauksissa tulee huomioida sää, emme lennä sateella tai kovassa tuulessa. Pidätämme oikeuden olla suorittamatta lentoa mikäli mielestämme sitä ei voida suorittaa turvallisesti. Turvallisuus on meille tärkeä asia ja toimintamme aina on vastuuvakuutettua.

Alla on muutama hinnoittelu esimerkki, Voitte myös pyytää tarjousta ilmakuvaus palvelusta yritykselle. Noin 95% asiakaskunnastamme on yrityksiä tai yhteisöjä. Ilmakuvausta voi soveltaa useisiin käyttötarkoituksiin

Hinnasto

Still kuvaus

250€ sisältää 3-5 kuvaa, matkakulut sisältyvät hintaan 60 km säteellä, ylimenevät 0.57€ km.

Kuvankäsittely, asiakkaalle luovutetaan alkuperäinen ja käsitelty kuva.
Toimitus sähköisenä, sähköpostilla tai USB-tikulla.
Kuviin sisältyy laatutakuu.
Lisäkuvat kohteesta 50€ + alv 24%/kuva.

Videokuvaus
Alk. 90€ / h + alv 24%
Hintaan vaikuttaa kuvattavan kohteen vaativuus.
Kuvamateriaali luovutetaan asiakkaalle sähköisesti.
Ei sisällä matkakuluja.
Minimiveloitus 2h.

Editointi
60€ h + alv 24%
Editointi asiakkaan toiveiden mukaan.
Toimitus sähköisesti tai muistitikulla

Mainosvideo
1000€ + alv 24%
Näyttävä video yrityksesi kotisivuille.
Videokuvaaminen max 8h.
Editointi max 10 h.
Videon yhteydessä ilmakuvat 50€ kpl
Toimitus sähköisesti tai muistitikulla

Kokopäivän videokuvaus (8h)
700€ + alv 24%
Kuvaamme kopterilla ja / tai järjestelmäkameralla kokopäivän.
Mahdollisuus myös useiden kohteiden kuvaamiseen.
Erinomainen paketti esimerkiksi tapahtumien taltiointiin.
Asiakas saa kaiken materiaalin suoraan tietokoneelle.

 

Ortokuvaus
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous